Foglalás itt »
Panorama Experience

Tevékenységek

Bycicle tour

Bicikli túra

Aktív kikapcsolódás a sepsiszentgyörgyi Panoráma Boutique Hotelben! Ha a sűrű hétköznapok nem is a legalkalmasabbak a biciklizésre, a pihenés biztosan az. Hotelünk bicikli bérlési lehetőséget nyújt az idelátogatóknak, mert a biciklizést habár nem lehet elfelejteni, jó kikapcsolódás közben újra feleleveníteni. Bérléshez kérjük érdeklődjenek a szálloda recepciójánál.

Hot air balloon

Hőlégballon

Élvezd a völgy adta kilátást madártávlatból. Foglalás előtt kérjen ajánlatot és a Panorama Boutique Hotelből különleges élménnyel fog távozni. Merüljön el a naplementében vagy töltsön el pár feledhetetlen pillanatot szeretteivel a levegőben.

Segway tour

Segway túra

Szeretne időt tölteni a természetben? Béreljen egy segway-t és barangoljon a vidéken, vagy az erdőben. Kérje még foglalás előtt.

Walk in the forest

Séta az erdőben

A természet várja az idelátógatókat! Ezért is hívjuk meg Önt és családját, barátait, kollégáit egy erdei sétára. A csendet és az önök biztonságát mi garantáljuk. A kerítéseink teremtik meg az oázist, ahol a legízletesebb a reggeli kávé, ahol séta közben rálelhet a legértékesebb pillanatokra és ahol a gyerekek felfedezhetik a természet apró titkait. A legfigyelmesebbek mókusokkal is találkozhatnak.

Grill party

Grill party

Szeretné a nálunk eltöltött idejét emlékezetessé és családiassá tenni? Kérje a grillpartit, még foglalás előtt, mi pedig gondoskodunk a finom alapanyagokról. Az ajánlat csak csoportos foglalások esetén érvényes.

Chimney cake

Kürtőskalács sütés

A helyi jellegzetességnek számító sütemény közös készítése egy remek kiegészítő program. Szakavatott sütőmester vezeti be az érdeklődőket a folyamat legapróbb fortélyaiba. Az eredmény biztosan ínycsiklandó lesz! Az ajánlat csak csoportos foglalások esetén érvényes.

Palinka tasting

Pálinka kóstoló

A Sanct Georgius gyümölcspárlatok Kovászna megye egyik kiemelkedő büszkesége. A sokszorosan díjnyertes párlatokat a főzőmesterek mutatják be. Kóstolja meg, hisz a körte, alma, barack és még sok sok más finom gyümölcs páratlanul finom íze köszön vissza a poharakból. Az ajánlat csak csoportos foglalások esetén érvényes.

Horse riding

Lovaglás

Harmónia és kikapcsolódás. Ezzel tudnánk jellemezni a lovaglás nyújtotta élményt. A hotel közvetlen közelében, szakavatott személyzet irányításával lehet kipróbálni ezt a különleges élményt.

Touristic Destinations

Turisztikai látványosságok

A közelben lévő látványosságok a Székely Nemzeti Múzeum, Székelyföldi Vadászati Múzeum, a Haszmann Pál múzeum, a Székelyföldi Lovasközpont, Sugásfürdő, a Szent Anna-tó, Brassó és Brassópojána.