Rezervați aici »
Panorama Experience

Activități

Bycicle tour

Ture cu Bicicleta

Doriți să aveți parte de experiențe de neuitat? Închiriați una dintre bicicletele noastre și călătoriți prin zona sau prin pădure.

Hot air balloon

Balon cu aer cald

Puteți solicita înainte de rezervare un tur cu balonul cu aer cald. Prindeți priveliștea când soarele coboară în spatele munților.

Segway tour

Ture cu segway

Doriți să aveți parte de experiențe de neuitat? Închiriați un Segway și călătoriți prin țară sau prin pădure. Cereți înainte de rezervare.

Walk in the forest

Plimbare prin pădure

Natura vă așteaptă! Vă invităm la o plimbare în pădurea hotelului. Siguranța Dvs și liniștea este garantată. Gardurile noastre vă creează spațiul perfect unde puteți savura cafeaua de dimineață, unde vă puteți petrece cele mai memorabile momente ale unei plimbări și unde copilașii dvs își pot descoperi cele mai mici secrete ale naturii. Cele mai atente persoane chiar pot întâlni și cu veverițe.

Grill party

Petrecere la grătar

Îți dorești un eveniment memorabil și gustos? Alege tu ingredientele, iar cu îndrumarea bucătarului șef puteți să pregătiți chiar voi preparatele gustoase. Puteți solicita înainte de rezervare. Oferta este valabilă numai pentru reservări de grup.

Chimney cake

Coacere de kürtőskalács

Pregătirea cozonacului specific din această zonă este o activitate adițională perfectă. Cei interesați vor fi inițiați în arta coacerii de kürtőskalács de către un brutar profesionist. Rezultatul va fi cu siguranță unul apetisant! Oferta este valabilă numai pentru reservări de grup.

Palinka tasting

Degustare de pălincă

Pălinca de fructe Sanct Georgius face parte din mândriile județului Covasna. Băuturile câștigătoare a mai multor premii sunt prezentate de maeștrii în fiert pălincă. Gustați pălincă din pere, mere, caise și multe alte fructe, care vă vor încânta cu gustul lor fantastic. Oferta este valabilă numai pentru reservări de grup.

Horse riding

Echitație

Armonie și relaxare. Cu aceste cuvinte putem descrie cel mai bine călăritul. Puteți încerca această experiență în imediată apropiere a hotelului, sub îndrumarea unui specialist.

Touristic Destinations

Destinații turistice

Atracțiile din apropriere includ Muzeul Național Secuiesc, Expoziția de Vânătoare a Ținutului Secuiesc, Muzeul Haszmann Pál din Cernat, Centrul de echitație de la Benedekmező, Băile Șugaș, Lacul Sfânta Ana, Brașov și Poiana-Brașov.