Foglalás itt »

SZÁLLODAI SZABÁLYZAT

Szobafoglalás esetén kedves Vendégeink elfogadják az alábbi házirendet. Telefonos foglalás esetén a helyszínen kerülnek elfogadásra a feltételek.

1. Szobafoglalás

A szobafoglalás írásban, telefonon, illetve a www.panoramacenter.ro weboldalon történik.

A lefoglalt szobákat az érkezés napján 18:00-ig biztosítjuk kedves vendégeinknek. Természetesen lehetőség van a későbbi érkezésre is, de ezt minden esetben kérjük előre jelezni, ellenkező esetben a foglalásokat rendszerünkről 18:00 után töröljük.

2. Érkezés-távozás

Szobák elfoglalása: 14:00 órától (amennyiben korábban érkeznének, és a lefoglalt szobát munkatársaink időben előkészítik, úgy azt 14:00 óra előtt is elfoglalhatják).

Szobák elhagyása: 11:00 óráig. Távozás után a szobákat ellenőrizzük. A távozás után észlelt hiány, károkozás, rongálás esetén a vendég anyagi felelősséggel tartozik.

Késői távozás esetén: 18:00 óráig az aktuális napi szobaár 50%-a, 18:00 óra után az aktuális napi szobaár 100%-a kerül felszámításra.

3. Fizetési/lemondási feltételek

A szálloda fenntartja a jogot, hogy érkezés előtt vagy érkezéskor a garanciaként adott hitelkártyát hitelesíti. A hitelesítés nem minősül fizetésnek!

Előterhelést a kártyán kizárólag a megrendelő írásos beleegyezésével végzünk.

Lemondási feltételek: egyéni megrendelések esetében az érkezés előtt két nappal díjmentesen lemondható a megrendelt szolgáltatás. Csoportos foglalás, illetve egyedi csomagok esetében a lemondási feltételek ettől eltérhetnek.

Lemondási díj: az érkezést megelőző két napon belüli lemondás esetén, illetve ha a vendég nem érkezik meg ("no show") a megrendelő a megrendelt szolgáltatások összértékét köteles lemondási díj címén megfizetni.

Szállodánkban az alábbi fizetőeszközöket fogadjuk el:

  • Készpénz: Lei vagy €.

  • Hitelkártyák: VISA, Mastercard.

  • Vakációs jegyek: Edenred, Sodexo, Up Romania

Közvetlenül, vagy online szállásfoglaló rendszereken keresztül eurüban történő foglalás esetén a hitelkártyákat csak Lejben áll módunkban megterhelni. Mindennemű számla Lejben lesz kiállítva. A vendég tudomásul veszi, hogy € alapú foglalás esetén a fizetendő összeget lejben, az aktuális BNR (Román Nemzeti Bank) árfolyamon számítjuk ki, melyet köteles kifizetni. Előleg bekérése esetén az előleg csak abban az esetben számít megfizetettnek, ha annak összege a szálloda bankszámlájára megérkezett.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a számlázás 08:00-23:00 óra között történik. Éjszakai vagy kora reggeli elutazás esetén kérjük értesíteni a recepciót előző este a számla elkészítése végett!

5. Kisállatok

A szálloda területére, illetve a szállodai szobába kisállat nem vihető be.

A szálloda éttermébe kisállat nem vihető be.

6. Viselkedés a hotelben

Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják (különösen 22:00 óra után figyeljenek egymás nyugalmára).

Az hotel étteremben fürdő ruházatban tartózkodni tilos.

A szobák és a szálloda felszerelési tárgyait azok területéről kivinni tilos.

A szálloda eszközeit rendeltetésszerűen kell használni.

A tűz és balesetvédelmi szabályok betartása minden vendég számára kötelező.

Károkozás esetén a kár okozója vagy annak törvényes képviselője köteles a kárt megtéríteni.

Dohányzó szobáinkban a teraszok a dohányzásra kijelölt helyek.

Nemdohányzó szobáink esetében kérjük vendégeinket, hogy használják a dohányzásra kijelölt helyeket, amelyek rendelkezésükre állnak a szálloda bejáratánál, valamint a szálloda teraszán, illetve a kerthelyiségben. A szobában való dohányzás esetén szállodánk 300 lej összegű extra takarítási díjat számít fel!

A wellness részleg minden nap 12:00-23:30 óra között tart nyitva. A wellness részleg használatához minden kedves szállóvendégünknek törülközőt biztosítunk, amelyet a recepción kérhet.

Megkérjük kedves vendégeinket, hogy a szobai törülközőket ne vigyék át a wellness részlegbe.

Amennyiben a szobai fürdőköpenyt a wellness részlegben is használja, kérjük a szobába visszahozni.

7. Biztonság

A szálloda területén több biztonsági kamera működik.

A szobákban hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget! Kérjük vendégeinket, használják a szobaszéfet.

A szoba elhagyásakor az ajtót MINDEN ESETBEN zárni kell.

A talált tárgyakat a recepción kell leadni.

A szobakulcsokat javasoljuk a recepción hagyni. Elvesztésük esetén pótdíjat számítunk fel (50 lej).

Kérjük vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a szállodaportán haladéktalanul jelezni szíveskedjenek.

8. Parkolás

Szállodánk parkolóval rendelkezik, melynek használata ingyenes a vendégek részére.

9. Reggeli

A reggeli időpontja: hétköznap 8:00-10:00, hétvégén 8:00-11:00 óra között. A reggelinél korlátlan ételfogyasztás biztosított, azonban onnan élelmiszert későbbi elfogyasztás céljából kérjük, ne vigyenek el.

Az étkezéseknél a megfelelő öltözékben kérnénk szíves megjelenésüket.

Nem a szállodában vásárolt ételt, italt csak és kizárólag a szállodai szobában fogyaszthatja a vendég a berendezés megóvása mellett. A berendezésben okozott minden kárt meg kell téríteni, meghiúsult lopási kísérleteket is büntetünk (50 lej).

10. Gyermekek elszállásolása

0-6 éves kor közötti gyerekeknek díjmentes szállást biztosítunk.

6-18 éves kor között, +30 lej/éj.

3-ik felnőtt az apartmanban +80 lej/éj.