Rezervați aici »

5 lucruri pe care trebuie să le faceți atunci când vă cazați în camera de hotel

| de Blogger
  1. Cunoașteți regulile hotelului Dacă călătoriți mult, atunci cu siguranță știți că fiecare hotel are propriul set de reguli. În mod normal, aceste reguli vă sunt prezentate într-o pliant sau într-un dosar din cameră, pe care le puteți parcurge când vă convine. Este util să știți când începe perioada de mic dejun și care este limita de timp a centrului spa.

  2. Despachetați imediat Despachetarea imediată poate contribui la a face o atmosferă ca "'acasă". Este important să agățați hainele și să folosiți sertarele dulapului, pentru că, făcând acest lucru, veți evita ca lucrurile să se șifoneze și veți face ca îmbrăcarea să fie mai ușoară.

  3. Calculați situația alimentară Toată lumea are nevoie de mâncare. Este important să înțelegeți ce veți primi la hotel sau în zona înconjurătoare. Este disponibil prânzul sau cina? Dacă aveți anumite alergii sau alte cerințe dietetice, anunțați personalul hotelului despre aceste informații cât mai curând posibil.

  4. Verificați dacă există locuri interesante de explorat Este posibil să aveți deja propriul itinerar planificat pentru călătoria dumneavoastră, dar este util să vedeți ce altceva poate fi explorat în timpul vizitei. Verificați cu recepționerul dacă vă poate recomanda locuri pe care turiștii le apreciază în timp ce se află în zonă. Sigur, poate că ați căutat deja pe Google aceste informații, dar numai localnicii vor ști dacă există reduceri disponibile într-un local sau atracții ascunse din zonă.

  5. Cereți informații utile Am acoperit deja cât de important este să-i întrebați pe localnici despre locurile interesante pe care le puteți explora imediat ce ajungeți la hotel. Acum este momentul să planificați și să vă pregătiți efectiv pentru tot ceea ce doriți să faceți. Verificați cât timp ar putea dura să ajungeți la unele dintre locurile pe care "trebuie să le vedeți" sau la activitățile pe care "trebuie să le faceți". Întrebați recepția dacă vă poate recomanda un serviciu de taxi de încredere care să vă ajute să vă deplasați.