Rezervați aici »

3+1 activități de făcut în timpul șederii dumneavoastră la Panorama Boutique Hotel

| de Blogger

Cei care vin la Panorama Boutique Hotel o fac în principal pentru că hotelul este înconjurat de natură și oferă o atmosferă liniștită și pașnică. Vizitatorii pot avea senzația că pădurea se află în camera lor, deoarece camerele din spatele hotelului au vedere spre pădure.

  1. Pentru oaspeții care preferă drumețiile sigure și scurte, hotelul are, de asemenea, o alee forestieră proprie, unde se pot bucura de un pahar de vin gustos din colecția noastră personală. Spațiul verde disponibil este, de asemenea, ideal pentru meditație și yoga. Hotelul nostru a găzduit, de asemenea, numeroase evenimente similare orientate spre sănătate.

  2. La recomandarea personală a managerului hotelului, la hotel se pot închiria biciclete pentru a explora pădurile/pășunile din jur pe trasee de drumeție. Acest lucru este foarte recomandat în perioada primăvară - vară - toamnă, deoarece în timpul excursiilor oaspeții pot colecta frunze colorate, flori de pădure, de câmp și fructe, astfel încât se poate lua o bucată din Ținutul Trei Scaune acasă nu numai în inimă, ci și în valiză.

  3. În serile răcoroase, oaspeții se pot bucura de un ceai cald la căldura șemineului din holul hotelului sau, ocazional, de un vin fiert cu scorțișoară lângă focul de tabără. Focul de tabără are, de asemenea, un efect de consolidare a echipei, deoarece aduce amintiri, povești amuzante care au fost spuse de o mie de ori, dar totuși sunt amuzante de fiecare dată când le auzim.

+1. Iubitorii de spa au posibilitatea de a folosi centrul spa care se afla în subteranul hotelului, unde oaspeții se pot relaxa în piscină de hidromasaj, în ciubărul cu apă sărată, în ciubărul cu apă rece, în sauna finlandeză clasică și în sauna cu sare.