Foglalás itt »

Megnyitotta kapuit a Panorama Boutique Hotel & Event Hall

| szerző: Blogger | Események kategóriában

Ünnepélyes keretek között, a sajtó jelenlétében adta át a Panorama Boutique Hotel & Event Hall komplexumot az építő cég a tulajdonosnak, Berszány Tibornak. Az eseményen nagyrészt mindenki jelen volt, aki részt vett a befektetés megvalósításában. Berszány Tibor büszkén fogalmazta meg, hogy rekord idő, azaz egy bő év alatt, kizárólag helyi cégek munkálatai nyomán készült el a létesítmény. A tulajdonos ez alkalommal is hangsúlyozta, hogy a jelen befektetés is ékes bizonyítéka annak, hogy mi mindenre képes a helyi erő. Az esemény során Berszány Tibor név szerint mondott köszönetet minden egyes partnernek, és dicsérte munkájuk minőségét. Az átadó ünnepségen részt vett Grüman Róbert, Kovászna Megye Tanácsának alelnöke is. Ő beszédében a háromszéki turizmus egyik gyöngyszemének nevezte a térség új létesítményét, majd sok-sok vendéget kívánt a létesítménynek.

A Panorama Boutique Hotel & Event Hall 8 km-re található Sepsiszentgyörgytől, Előpatak irányában. A Panorama Boutique Hotel 20 szobája 40 szálláshelyet biztosít egyéni vagy rendezvényen résztvevő vendégeknek. A szálloda kétágyas vagy franciaágyas szobákkal, apartmannal, vagy akár nászutas lakosztállyal várja vendégeit. Minden szoba egyedi tervezésű, melyek kivitelezéséhez a legjobb minőségű anyagokat használta a komplexum lakberendezője, Ramon Grosos. A vendéglátó komplexumot Zsigmond Pál építész tervezte. A szálloda rendelkezik konferenciateremmel, az erdő árnyékában meghúzódó kinti terasszal, valamint SPA részleggel, ahol vendégeink finn szaunában, sókamrában, pezsgőfürdőben vagy sós dézsában kényeztethetik magukat.

A hotelt kellemes zöld kert veszi körül, itt helyezkedik el az akár 500 személyt befogadó rendezvénysátor, mely ideális helyszín esküvők, kicsengetések, kiállítások vagy más rendezvények befogadására. A Panorama Event Hall teljes körű szolgáltatásokat nyújt a vendégek igénye szerint.

Bővebb információk a Panorama Boutique Hotel & Event Hall ajánlatairól a www.panoramacenter.ro weboldalon.

Fotógaléria