Rezervați aici »
Team Building

Team Building

Suntem partenerul afacerii dumneavoastră. Panorama reprezintă locul ideal pentru team building, conferințe, prezentare și demonstrații de produse. Oferim la cerere bufet suedez, decorațiuni unice, servicii foto-video, transport și cazare, precum și utilizarea centrului SPA pentru oaspeți și pentru alți participanți la evenimente. Alege Panorama Boutique Hotel ca locație, unde puteți să participați la grill party, să coaceți kürtőskalács împreună, sau chiar puteți gusta pălincă dintr-o gamă largă de fructe.
##Descoperă ofertele noastre speciale:
Conference room

Sală de conferință

Succesul evenimentului tău este garantat de sala de conferință bine utilată. Sala noastră este dotată cu videoproiector, flipchart, whiteboard și cu echipamente audio profesionale.

Accommodation

Cazare

Cele douăzeci de camere ale hotelului nostru au fost create în concordanță cu stilul modern și elegant al hotelurilor internaționale de tip boutique, și se clasifică în camere standard, superior, suită King și o cameră accesibilă pentru persoanele cu handicap locomotor. Camerele sunt în trei stiluri diferite.

Oferim gratuit, oaspeților noștri parcare privată și WiFi pe teritoriul hotelului.

Coffee break

Coffee break

Am alcătuit oferta de coffee break în așa fel încât să corespundă tuturor așteptărilor. Poți alege dintre pachetul clasic, pachetul business și pachetul Panorama, pentru cei pretențioși.

Grill party

Petrecere la grătar

Îți dorești un eveniment memorabil și gustos? O petrecere lângă grătar oferă o șansă colegiilor tăi de a lucra în echipă. Alege tu ingredientele, iar cu îndrumarea bucătarului șef puteți să pregătiți chiar voi preparatele gustoase.

Chimney cake

Coacere de kürtőskalács

Pentru coacerea de kürtőskalács este nevoie de muncă în echipă. Pregătirea cozonacului specific din această zonă este o activitate adițională perfectă pentru un teambuilding. Cei interesați vor fi inițiați în arta coacerii de kürtőskalács de către un brutar profesionist. Rezultatul va fi cu siguranță unul apetisant!

Brandy tasting

Degustare de pălincă

Pălinca de fructe Sanct Georgius face parte din mândriile județului Covasna. Băuturile câștigătoare a mai multor premii sunt prezentate de maeștrii în fiert pălincă. Gustați pălincă din pere, mere, caise și multe alte fructe, care vă vor încânta cu gustul lor fantastic.

Horse riding

Echitație

Armonie și relaxare. Cu aceste cuvinte putem descrie cel mai bine călăritul. Puteți încerca această experiență în imediată apropiere a hotelului, sub îndrumarea unui specialist.

Adventure Expert

Adventure Expert

Activitățile Adventure Expert vor face ca teambuilding-ul să fie unul de neuitat. De la zborul tandem cu parapanta până la laser tag, de la rafting până la caiac vei găsi toate activitățile pe care le dorești.