Különleges ajánlatok — Húsvéti csomagunk

Hotel

Hotel Boutique

A Panorama Boutique hotelt 2018-ban nyitottuk meg. Szállodánk Sepsiszentgyörgytől 8 km-re helyezkedik el Előpatak, vasas-szénsavas gyógyvizeiről híres egykori üdülőhely határában, 25 km-re Brassótól.

Vendégeink a természet minden szépségében gyönyörködhetnek, hiszen a szálloda fekvésének köszönhetően kiemelkedik a tájból, remek kilátást biztosít a környező dombokra.

Wedding tent

Esküvői sátor

Eseménysátrunk a Nagy Napok otthona. 500 személyt befogadni képes hófehér esküvői sátrunk és a körülötte elterülő kert tökéletes helyszín azok számára, akik modern, kifinomult stílusú esküvőt szeretnének.

A gyönyörű, természetközeli környezet ideális helyszín egyházi esküvők szabadtéri megtartására is.

Spa

Spa

A Panorama Spa hideg vizes dézsával, 36 °C -os sós meleg vizes dézsával, 38 °C sószaunával, 90 °C -finn szaunával és fából készült nyugággyakkal várja kikapcsolódni és ellazulni vágyó vendégeit. A zavartalan pihenés érdekében a SPA használata csak a szálloda vendégeinek megengedett. Nyitvatartása: 12:00–22:30.

Business

Business

Partnere vagyunk vállalkozásának. A Panorama ideális helyszín teambuildingek, konferenciák és termékbemutatók tartására. Igény szerint svédasztalos büfé kínálatot, egyedi dekorációt, fotó-videó szolgáltatást, szállítást és szálláslehetőséget biztosítunk, illetve a spa-központ használatát a vendégek és az események további résztvevői számára.

Touristic Destinations

Turisztikai látványosságok

A közelben lévő látványosságok a Székely Nemzeti Múzeum, Székelyföldi Vadászati Múzeum, a Haszmann Pál múzeum, a Székelyföldi Lovasközpont, Sugásfürdő, a Szent Anna-tó, Brassó és Brassópojána.