Recepció: 004 0744 757 515 E-mail: sales@panoramacenter.ro
Hotel

Hotel Boutique

A Panorama Boutique hotelt 2018-ban nyitottuk meg. Szállodánk Sepsiszentgyörgytől 8 km-re helyezkedik el Előpatak, vasas-szénsavas gyógyvizeiről híres egykori üdülőhely határában, 25 km-re Brassótól.

Vendégeink a természet minden szépségében gyönyörködhetnek, hiszen a szálloda fekvésének köszönhetően kiemelkedik a tájból, remek kilátást biztosít a környező dombokra.

Wedding tent

Esküvői sátor

Eseménysátrunk a Nagy Napok otthona. 500 személyt befogadni képes hófehér esküvői sátrunk és a körülötte elterülő kert tökéletes helyszín azok számára, akik modern, kifinomult stílusú esküvőt szeretnének.

A gyönyörű, természetközeli környezet ideális helyszín egyházi esküvők szabadtéri megtartására is.

Spa

Spa

A Panorama Spa hideg vizes dézsával, 36 °C -os sós meleg vizes dézsával, 38 °C sószaunával, 90 °C -finn szaunával és fából készült nyugággyakkal várja kikapcsolódni és ellazulni vágyó vendégeit. A zavartalan pihenés érdekében a SPA használata csak a szálloda vendégeinek megengedett. Nyitvatartása: 12:00–22:30.

Team building

Team building

Minden cég egyedi, minden cégvezető más-más stílusban vezeti a céget. Miért ne lehetne minden teambuilding is testreszabott?

Egy igazán jó csapatépítő nem csupán a kollégák közötti kapcsolatot javítja, hanem a munkavégzést is hatékonyabbá teszi. Válaszd helyszínnek a Panorama Boutique Hotelt, ahol technikailag jól felszerelt terem vár, de akár a közös grillezést, vagy kürtőskalács-sütést is kipróbálhatjátok, illetve finom pálinkákat is kóstolhattok.

Special offers

Speciális ajánlataink

Különleges ajánlatokkal várjuk Önt és családját az ünnepek és a hosszú hétvégék alkalmával.

Touristic Destinations

Turisztikai látványosságok

A közelben lévő látványosságok a Székely Nemzeti Múzeum, Székelyföldi Vadászati Múzeum, a Haszmann Pál múzeum, a Székelyföldi Lovasközpont, Sugásfürdő, a Szent Anna-tó, Brassó és Brassópojána.